Természetes Egyensúly Neked logó

Üdvözöllek!

Örülök, hogy rám találtál. Engedd meg, hogy pár szóban bemutatkozzak és elmondjam, hogy miben lehetek a segítségedre.

Kovácsné Kathi Beatrix vagyok, a Természetes Egyensúly Neked megálmodója. Hormonegyensúly Tanácsadó és Terepeuta. Ételintolerancia – Táplálkozás tanácsadó, Energy szaktanácsadó.

Hiszem, hogy a betegségek, egészségügyi problémák nagy része visszafordítható, odafigyeléssel, egészséges táplálkozással és életmóddal. Az orvosi kezelést kiegészítő célzott, gyógynövény alapú terápiával sokat tehetünk az egészségünkért.

Amikor saját magam is számos egészségügyi kihívással álltam szemben és a nyugati orvoslás bizonyos pont után nem tudott mit tenni, elhatároztam, hogy magam fogok rájönni mi a problémám gyökere.

Mindig is érdekelt hormonjaink és a táplálkozás egészségi állapotunkra gyakorolt hatása. Elkezdtem kutatásokat olvasni, orvosi előadásokra járni. Rátaláltam a funkcionális és a holisztikus szemléletű életmódváltásra. Ezért is döntöttem úgy jó pár évvel ezelőtt, hogy szeretném iskolai keretek között, szakemberektől megtanulni ennek a csodálatos szakmának a tudásanyagát.

A tudásvágy, segíteni akarás újabb kompetenciák, ismeretek megszerzésére ösztönöz, így tanulmányaimat ma is folytatom, igyekszem a lehető legszélesebb körben bővíteni tudásomat, hogy Komplex módszerek alkalmazásával minél hatékonyabban segíthessek az életmód átalakításában, az egészség megőrzése és a hormonegyensúly helyreállítása érdekében annak, aki megtisztel a bizalmával és hozzám fordul.

Törekszem a természetes és kiegyensúlyozott módszerekre, megtalálva a sikeres utat, eredményeket, gyógyulást. Nem csak a megszerzett, és folyamatosan bővülő tudásommal, de a tapasztalataimmal is segítelek abban, hogy te is megvalósíthasd az életetekben azt az életmódot, amivel nem csak te nyered vissza az egészséged és az irányítást a hormonjaid felett, de egész családod is.

Holisztikus gondolkodású ember vagyok, ezt tükrözi a velem való közös munka.

A legjobb helyen jársz, amennyiben

  • szeretnél egészségesebben élni (általános közérzetjavítás, vitalitás, jó forma elérése)
  • szeretnéd megtanulni, hogy mit jelent számodra az egészséges táplálkozás
  • szeretnél többet megtudni az egyes egészségügyi állapotok, tünetek mögött rejlő okokról, összefüggésekről, kifejezetten hormonegyensúly és táplálkozás témában
  • hormonális problémákkal küzdesz (cikluszavarok, nőgyógyászati betegségek, PCOS, endometriózis, fogantatási nehézségek, PMS, korai menopauza, ösztrogéndominancia, mellékvese kifáradás, klimax)
  • pajzsmirigy eltérések esetén (alulműködés, túlműködés, autoimmun gyulladások),
  • emésztőrendszeri tünetek miatt (gyulladások, felszívódási zavarok, emésztési rendellenességek, bélflóra eltolódások),
  • rejtélyes tüneteid vannak, amelyekre nem találod a hagyományos orvoslással a megoldást és érzed, hogy a holisztikus szemléletet is érdemes lenne bevetni